Hvem er jeg?

Så hyggelig at du har tatt turen innom bloggen min. Uansett om du kjenner meg fra før eller klarte å trykke deg inn på bloggen min ved en tilfeldighet så lurer du nok kanskje på hvem jeg er eller hva denne bloggen egentlig handler om. Les nedenfor, så finner du fort ut om du er på riktig sted eller ikke.

Livsstil og hverdag

Tidligere pleide jeg å spille håndball for Byåsen Håndballag. Håndball var en utrolig viktig del av livet mitt, men livet endret seg og jeg hadde ikke lenger tid til å satse på håndball. Når jeg sluttet med håndball var det trist, men jeg har nå akseptert det og har funnet nye interesser som ikke krever så mye av tiden min.

I dag studerer jeg og jobber mye på kveldene, så jeg må være flink til å nyte den lille fritiden jeg har. Jeg bruker mye av fritiden min på skriving og blogging, men trening er enda en veldig viktig del av livet mitt, og jeg har et stort fokus på å holde meg sunn og frisk. Etter at jeg sluttet å spille håndball ble det vanskeligere for meg å opprettholde den gode formen, men jeg har nå tatt et oppgjør med meg selv for å bli sunnere igjen. Jeg jogger daglig i turterrenget i Trondheim og driver med yoga når jeg har tid. Disse aktivitetene kan ikke sammenlignes med håndball, men det er deilig å bevege kroppen igjen. Gjennom denne bloggen vil dere bli bedre kjent med meg, livsstilen og hverdagen min.

En hverdagsblogg for de fleste

Denne bloggen vil handle om mye forskjellig, og jeg prøver å dele så mye som mulig av meg selv. Siden håndball var en så stor del av livet mitt vil jeg nok mimre mye tilbake til den gode, gamle tiden, og jeg vil nok dele noen håndballhistorier med leserne mine. Jeg vil selvfølgelig også dele mye av livet mitt slik det er i dag, og håper noen finner inspirasjon. Jeg vil dele tips for å opprettholde en sunn livsstil, og jeg vil anbefale trening og mosjon som passer for de fleste. Siden sunn mat er viktig for meg blir det nok litt matprat på bloggen også, jeg har nemlig blitt ganske flink på kjøkkenet. Selv om trening står i fokus er jeg er en ganske normal jente, og jeg vil også minne dere på å slappe av. Sunn mat og trening er nemlig ikke alt livet har å by på.